ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА

vanredna situacija

Школски документи

skolski dokumenti

 

Види >>

Информатор о раду

informator

Дуално образовање

dualno baner

Занимљивости

narodne umotvorine

Контактирајте нас

kontakt2

Телефон: 026/802 233

E-mail: skolalukic@verat.net

Више информација>>>

Почетна
Дан школе
skola3Основна школа „Академик Радомир Лукић“ у Милошевцу има велики углед и богату традицију традицију у Општини Велика Плана. Име носи по великом и свуда познатом академику Радомиру Лукићу.
Може се похвалити бројним успесима својих ученика на разним такмичењима, али су понос школе и радници који доприносе својим радом да школа слови за једну од најбољих.
Наша школа је 13.9.2015. године прославила Дан школе. Организована је приредба која је тематски везана за име и дело академика Радомира Лукића. Смењивали су се говори, хор, а приредба је испраћена репродукцијом филма „Академик Радомир Лукић“.
На почетку програма директор, Славиша Исаиловић, поздравио је све присутне ученике, родитеље, раднике школе, госте и честитао овогодишњи Дан школе. Након тога захвалио се свим пријатељима наше школе који су својим присуством увеличали овај значајан датум: представницима Општине Велика Плана, директорима школа са територије Општине Велика Плана, као и представницима институција са којима школа сарађује. Након приредбе организована је свечана вечера. 
 

Најновије вести

Популарно


Copyright © Oсновна школа "Академик Радомир Лукић", Милошевац. Дизајн и израда: Учасофт.