ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА

vanredna situacija

Школски документи

skolski dokumenti

 

Види >>

Занимљивости

narodne umotvorine

Контактирајте нас

kontakt2

Телефон: 026/802 233

E-mail: skolalukic@verat.net

Више информација>>>

Почетна
Прослава Дана школе
Прослава Дана школе почела је у четвртак 12. септембра изложбом ликовних радова у Централној и Новој школи и школи у Трновчу. Организовано је и Књижевно подне у библиотеци у Централној школи где су ученици од 5. до 8. разреда читали своје радове на тему образовања, школе и живота академика Радомира Лукића. Паузе између читања радова употпунио је наш ученик Павле Милошевић свирајући на хармоници музичке нумере.
У петак 13. септембра одржана су спортска такмичења. Затим, уз добро расположење свих присутних, уследило је послужење за колектив и госте. После тога, директор школе Славиша Исаиловић је у присуству целог колектива положио цвеће на бисту академика Радомира Лукића. Полагању цвећа је присуствовала и рођака академика Радомира Лукића. Уследила је ђачка приредба у Дому културе у Милошевцу. Приредбу је својим говором отворио директор школе. После тога су додењене дипломе ђацима који су учествовали на литерарном конкурсу поводом Дана школе. Ученице осмог разреда Анђела Ђуричић и Милица Пашић прочитале су своје радове на тему „Два света академика Радимира Лукића” и тиме нас подсетиле на живот и рад нашег великог и скромног суграђанина по коме наша школа носи име. Приредба је настављена скечевима из ђачког живота које су нам приредили ученици нижих разреда. Све је било пропраћено песмама хора којим је руководила наставница Јелена Жигић.
У суботу 14. септембра организован је свечани ручак за колектив и госте у школској трпезарији. Том приликом директор школе је уручио дипломе и књиге наставницима који су са својим ученицима остварили завидне резултате на такмичењима и самим тим допринели да се име наше школе надалеко чује. Уз музику и пријатно расположење свих присутних започео је свечани ручак.
 

Најновије вести

Популарно


Copyright © Oсновна школа "Академик Радомир Лукић", Милошевац. Дизајн и израда: Учасофт.